skip to Main Content

Trainingen en workshops verlies en rouwverwerking

De Zilveren Maan is gespecialiseerd in begeleiding bij verlies en rouwverwerking. Vanuit de Zilveren Maan Academie organiseren wij trainingen en workshops voor (aanstaande) coaches, jongeren/jong volwassenen, ouders, bedrijven en andere doelgroepen. De trainingen en workshops worden zowel door coaches van Praktijk Zilveren Maan gegeven als door externe specialisten.

Training verlies en rouwverwerking

Voor (aanstaande) coaches organiseren we een 2-daagse training over de Zilveren Maan methode. Voor (aanstaande) coaches en voor andere professionals die te maken krijgen met verlies en rouw, of hierin geïnteresseerd zijn,  organiseren we een 3-daagse training Verlies en Rouwverwerking.

Andere trainingen en workshops

Andere trainingen en workshops die we aanbieden zijn onder meer “rouw bij/na echtscheiding”, “rouw na het overlijden van een dierbare”, “rouw na suïcide van een dierbare” en “ondersteuning jonge mantelzorgers”. Deze trainingen en workshops zijn onder meer bedoeld voor pedagogisch medewerkers in de kinderopvang, leerkrachten/IB-ers van basis- en voortgezet onderwijs, HR- en beleidsmedewerkers van gemeenten en bedrijven, verpleegkundigen/artsen en medewerkers van Sociale (wijk)teams.

Alle trainingen en workshops kunnen ook op maat en in company aangeboden worden.

Binnenkort zullen we de agenda van de workshops en trainingen publiceren en op deze pagina plaatsen.

Nazorg bij verlies en rouwverwerking

Voor oud-deelnemers organiseren we minimaal 1x per jaar een op maat gemaakte workshop. Deze is kosteloos voor hen in het kader van nazorg.

 

Zilveren Maan agenda

18
jan
28
jan
15
mrt
29
mrt
12
apr
Back To Top