skip to Main Content

Actueel verslag “Uitgeoefende activiteiten” Stichting Zilveren Maan

Periode t/m 2e kwartaal 2018

Het bestuur is vanaf januari 2018 voltallig en bestaat uit vijf bestuursleden. De eerste bestuursvergadering heeft plaatsgevonden in januari 2018.

In het 1e kwartaal zijn er statuten gemaakt door de notaris en is de stichting aangemeld bij de Kamer van Koophandel. Het bestuur is een formele samenwerking aangegaan met Prakijk Zilveren Maan voor de uitvoering van de Zilveren Maan programma’s op basis van de Zilveren Maan methode in opdracht van de Stichting Zilveren Maan.

In het 1e half jaar van 2018 hebben we 9 groepen gedraaid met de diverse programma’s: 5 groepen in Bergen (waarvan 3 in het basisonderwijs en 2 in het voortgezet onderwijs), 2 groepen in Uitgeest (beiden in het basisonderwijs) en 2 groepen in Castricum (waarvan 1 in het basisonderwijs en 1 in het voortgezet onderwijs). Voor de 2e helft van 2018 zijn er nog, onder voorbehoud, 12 groepen gepland voor de gemeenten Bergen, Heiloo, Castricum en Uitgeest.

Mariëlle van der Laan en Esther Hollenberg zijn in 2017 bezig geweest met het oprichten van de stichting en hebben alle hiervoor benodigde activiteiten uitgevoerd. Aan het einde van het jaar zijn gesprekken geweest met kandidaat bestuursleden.

Back To Top