skip to Main Content

Unieke Masterclass “Rituelen bij verlies en rouw”

19 juni 2019 19:30 - 21:30

Inhoud van de Masterclass: 

Tijdens deze Masterclass worden theorie en praktijk  gemixt en komen in ieder geval de volgende thema’s aan bod: splitsing tussen rouw en verlies bij kinderen, jongeren en (jong) volwassenen, de rouw- en verliescirkel, het duale rouwproces, rouwtaken, het belang en de kracht van rituelen bij verlies en rouw, hulpbronnen en (praktische en emotionele) rituelen die ondersteuning bieden bij de begeleiding van kinderen, jongeren en (jong) volwassenen bij verlies en rouw.

 

Doel van de Masterclass: 

Deelnemers leren de belangrijkste aspecten van het belang en de kracht van rituelen bij verlies en rouw en krijgen allerlei voorbeelden van waardevolle rituelen voor kinderen, jongeren en (jong) volwassenen.

 

Werkwijze:

Theorie en praktijk worden aan elkaar gekoppeld, ook door diverse werkvormen. De Masterclass is interactief en praktisch van aard.

 

Doelgroep: pedagogisch medewerkers, uitvaartmedewerkers, medewerkers van hospices, leerkrachten PO en VO, IB-ers, coaches, hulpverleners, verwijzers, HR-adviseurs, managers en andere belangstellenden.

Locatie: Oude Parklaan 111, 1901 ZZ Castricum

Kosten:  75 euro per persoon inclusief BTW, inschrijfkosten, administratiekosten, koffie/thee.

 

Deelname of vragen?

Voor deelname aan deze Masterclass of vragen over de Masterclass, kun je ons mailen op info@zilverenmaan.org

 

V

Back To Top