Actueel

Fantastische Beursvloer georganiseerd door De Waaier

Op 18 oktober j.l. mocht onze stichting deelnemen aan de Beursvloer in Alkmaar, georganiseerd door De Waaier. De Waaier is makelaar in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Zij organiseren 1x per twee jaar een Beursvloer, waar het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten om gezamenlijk een zo groot mogelijk aantal “matches”  te kunnen sluiten. Dat zijn afspraken over de verhandeling “om niet” van vakkennis, materialen en de inzet van vrijwilligersuren.

Vanuit ons team waren Nicole, Trudie, Suzanne en Esther present en ze hebben een fantastische middag gehad. De sfeer was ontzettend leuk, veel mensen hadden zich prachtig uitgedost en er waren zoveel mensen van De Waaier en vrijwilligers om deze middag mogelijk maken. Voor ons was het een enorm succesvolle middag, we hebben heel veel matches mogen maken met bedrijven die ons willen helpen. Met onder meer flyers, een zaal beschikbaar stellen, trainingen en advies geven. Onvoorstelbaar gaaf dat zoveel bedrijven ons doel ondersteunen, daar zijn we ontzettend blij mee en dankbaar voor.

De Waaier willen we heel erg bedanken voor de organisatie en uitvoering van deze zeer geslaagde middag. Wat een werk hebben zij voorafgaand en tijdens de Beursvloer verzet, een enorme prestatie!

                        

 

Deel dit bericht

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op via het contactformulier of mail naar info@zilverenmaan.org. Wil je liever bellen? Dat kan ook: 06-52452969.