skip to Main Content

Onze webwinkel

De volgende producten kunnen bij ons besteld worden door ons een mailtje te sturen op info@zilverenmaan.org

 

Verkenning Zilveren Maan

De Verkenning is in 2018 ontwikkeld door Marielle van der Laan en Nicole Roelfsema. De Verkenning is een methode waarmee professionals, coaches, groepwerkers, leerkrachten en pedagogisch medewerkers binnen praktijken en teams kunnen werken met kinderen, jongeren en volwassenen. De Verkenning geeft op een systemische wijze inzicht in waar het kind, de jongere of de volwassene op dat moment “staat”, met andere woorden wat er als belangrijkste punt en/of emotie speelt. Het geeft een waardevol startpunt om in gesprek te gaan.

De Verkenning kan individueel en in groepsverband worden gebruikt. Om goed met de Verkenning te kunnen werken, bieden wij een workshop aan. Het is ook mogelijk om de Verkenning zonder het volgen van een workshop te bestellen.

 

Kosten workshop Verkenning (2 uur) voor max. 12 personen op locatie opdrachtgever: 120 euro exclusief 21% BTW en reiskosten

 

Kosten Verkenning groot (110 cm x 110 cm): 125 euro exclusief 21% BTW en verzendkosten

Kosten Verkenning groot (60 cm x 60 cm): 90 euro exclusief 21% BTW en verzendkosten

Kosten Verkenning groot (25 cm x 25 cm): 45 euro exclusief 21% BTW en verzendkosten

De Verkenning is ook leverbaar op hout: meerprijs op aanvraag.

 

 

 

Hart voor bloemen bij rouwdienst of ritueel

De houten harten kunnen gebruikt worden bij een rouwdienst of ritueel om bloemen in te (laten) steken. Ze zijn in drie formaten te bestellen.

 

Kosten Hart groot:  59,50 euro exclusief 21% BTW en verzendkosten

Kosten Hart midden: 39,50 euro exclusief 21% BTW en verzendkosten

Kosten Hart klein:  29,50 euro exclusief 21% BTW en verzendkosten

 

De harten zijn ook te huur: kosten 15 euro per dag inclusief 21% BTW, zelf op te halen in en terug te brengen naar Castricum.. Bij huur voor meerdere dagen: prijs op aanvraag.

 

 

Draaiboek bij overlijden van een kind of medewerker

Als je als school, kinderopvangorganisatie, bedrijf of (sport)vereniging plotseling geconfronteerd wordt met het overlijden van een kind of een medewerker, is het vaak lastig door alle emoties en verdriet om te bedenken of je de juiste stappen zet. Je wilt de opvang van de kinderen goed verzorgen, aandacht hebben voor tegenstrijdige gevoelens, zakelijke aspecten regelen, bedenken hoe de communicatie moet verlopen en nog tientallen andere acties tegelijkertijd in werking zetten.

Het kan helpen als je vooraf een aantal zaken regelt, voordat er sprake is van het (a.s.) overlijden van een teamlid of een van de kinderen. Stichting Zilveren Maan kan hierbij helpen. Wij doen dit o.m. door het maken van een draaiboek op maat. Mocht je hier interesse in hebben, neem dan contact met ons op zodat we je wensen in kaart kunnen brengen en een prijs kunnen berekenen.

Back To Top