Actueel

De realisatie van een droom is dichterbij gekomen!

Gisteren mochten Marielle en Esther namens onze stichting een fantastisch geldbedrag in ontvangst nemen van Monuta. Yvonne en haar collega’s van Monuta ontvingen ons eerst gastvrij in hun prachtige pand in Alpen a.d. Rijn. We kregen een rondleiding en hebben in een fijne sfeer uitgebreid gesproken over onze stichting en hun organisatie en ervaringen. Dankzij onze verlies- en rouw deskundige coach Trudie Enthoven waren we in contact gekomen met Yvonne van Monuta en mochten we een aanvraag voor een financiële bijdrage bij hen indienen.

Na de koffie mochten we de cheque in ontvangst nemen. Het geldbedrag zullen we besteden aan een droom van Nicole, een van onze verlies- en rouwdeskundige coaches, en Marielle om samen een prentenboek te maken voor kleuters, en daarnaast een werkboek. Zij merken dat ze in de kleuterlotgenotengroepen een boek missen over verdriet, verlies en rouw dat goed aansluit bij onze Zilveren Maan methode dus besloten ze stoer om dit zelf te gaan maken. Mede namens Monuta en Trudie komt de realisatie van deze droom nu een stapje dichterbij. We gaan op zoek naar de resterende, benodigde financiële middelen en als we die hebben, zal het prentenboek gemaakt worden. Hoe gaaf zal het zijn als dit af is en we vele kleuters hierdoor nog beter kunnen begeleiden in hun verlies en rouw!

Deel dit bericht

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op via het contactformulier of mail naar info@zilverenmaan.org. Wil je liever bellen? Dat kan ook: 06-52452969.