Actueel

Geslaagde avond voor brussen en hun ouders

Op 21 november jl. was er in Heerhugowaard een geslaagde avond voor Brussen, broers en zussen van een kind met zorg. Het thema was welke impact een zorgintensief kind kan hebben op een gezin. Onze verlies- en rouwdeskundig gespecialiseerde coaches Marielle van der Laan en Nicole Roelfsema mochten een bijdrage leveren aan en binnen dit waardevolle programma. Nicole heeft samen met een andere kindercoach gesproken met brussen: ze hebben samen gekeken naar de kwaliteiten die de broers/zussen door hun situatie extra ontwikkeld hebben en welke kwaliteiten ze nog verder willen vergroten en versterken. Marielle ging, samen met andere begeleiders, met ouders in gesprek.

Het was een bijzonder waardevolle, warme avond hebben we terug gehoord van de kinderen/jongeren en de ouders. Een van de meisjes ga aan: “Ik zou het iedereen aanraden”. Een mooier compliment kunnen we ons niet bedenken!

 

                                                

 

Deel dit bericht

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op via het contactformulier of mail naar info@zilverenmaan.org. Wil je liever bellen? Dat kan ook: 06-52452969.