Actueel

Mooie en treffende uitspraken van kinderen!

In de afgelopen bijeenkomsten van lotgenotengroepen voor kinderen in de basisschoolleeftijd in/na een scheidingssituatie hoorden onze verlies- en rouwcoaches weer mooie en treffende uitspraken waar we blij van werden!

Bijvoorbeeld: ” Het voelt nu niet meer zo rommelig” verwoordde een meisje. Een andere meisje zei: “Er zat een propje, dat propje is nu weg”. Prachtig he, daar is geen uitleg bij nodig!

Een jongen vertelde: “Duidelijkheid kan er voor zorgen dat ik mezelf weer blij voel”. Hoe waardevol dat hij zo goed kan aangeven wat hij nodig heeft! En een ander vulde aan: “Ik ga er nu beter mee om door er veel over te praten”.

Dit soort uitspraken, mailde een van de coaches, “maken dat ik elke keer weer opnieuw weet waarom ik dit werk doe en zo graag met kinderen en jongeren aan de slag ga met de Zilveren Maan methode”. En hier hoeven we niets meer aan toe te voegen;-)

Deel dit bericht

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op via het contactformulier of mail naar info@zilverenmaan.org. Wil je liever bellen? Dat kan ook: 06-52452969.