Actueel

Mooie reacties op de”Verliestraining Zilveren Maan”!

Deze maand is de 1e “Verliestraining Zilveren Maan” afgerond en we hebben een paar mooie reacties ontvangen die we graag met jullie willen delen.

 

“Wat kunnen we terugkijken op 3 mooie waardevolle dagen met elkaar! Goed verzorgd (ook voor de inwendige mens;-). Veel inzichten over ons zelf en mooie gesprekken. Nogmaals dank hiervoor!”

“Ik heb de training als waardevol ervaren. Er is voor mij een basis gelegd waaruit ik verder kan groeien. In de praktijk, op afdeling Verloskunde,  zie ik met regelmaat rouw en verlies, de  training maakte voor mij een mooie brug.  Ik kan dit zeker uitdragen naar mijn collega’s

Ook werd je geconfronteerd met je eigen verlies. Mijn eigen verlies= ” levend verlies”. Door de oefeningen werd je ook bewust hoe je met verlies omgaat, wat je referentiekader is. 3 dagen met een mooi dynamische groep waar veiligheid en respect was.”

 

Hier worden wij zo blij van! Heb je ook interesse in deze training, neem dan een kijkje op de agenda op de pagina “Zilveren Maan Academie” op onze website, want deze training gaan we in september weer starten.

Deel dit bericht

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op via het contactformulier of mail naar info@zilverenmaan.org. Wil je liever bellen? Dat kan ook: 06-52452969.