Actueel

Toeval of toch niet………………?

Marielle van der Laan, verlies- en rouwdeskundige coach, vertelde dat ze vorige week een echtscheidingsgroep draaide voor jongeren vanuit het Voortgezet Onderwijs die te maken hebben (hadden gehad) met een echtscheiding van hun ouders. Een van de jongeren vertelde op de 2e bijeenkomst dat hij zoveel had gehad aan de 1e bijeenkomst. Hij gaf aan dat zijn vrienden en klasgenoten toch niet zo goed kunnen begrijpen wat een scheiding met zich meebrengt voor hem, en wat er daardoor allemaal in zijn leven gebeurt en verandert. Hij was blij om nu met lotgenoten te kunnen praten, dat deed hem goed.

Toen Marielle voor deze 2e bijeenkomst naar de school liep, zag ze het getekende hart op de stoep. Ook op de terugweg viel deze haar weer op en raakte de tekening haar. Was het toeval of niet dat ze juist voor en na deze bijeenkomst dit rode hart zag…………..? We weten het niet maar het voelde heel fijn en mooi voor Marielle!

Deel dit bericht

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op via het contactformulier of mail naar info@zilverenmaan.org. Wil je liever bellen? Dat kan ook: 06-52452969.