Actueel

Zo voelt het echt!

Onze verlies- en rouwcoach vertelt in de groepsapp dat ze bij de intakes van een echtscheidingsgroep voor de middenbouw een brok in haar keel had gekregen. Ze heeft door haar jarenlange ervaring al heel wat verhalen gehoord van kinderen en jongeren, maar dit jongetje had haar bijzonder geraakt door zijn uitspraak en zijn gezichtsuitdrukking erbij.

Hij vertelde haar dat hij het gevoel heeft dat zijn gevoelens op een hoopje binnen in hem zitten. “Dat voelt niet fijn”, geeft hij aan. Hij vervolgt met zijn verhaal door te verzuchten dat hij door deel te nemen aan de lotgenotengroep hoopt dat zijn “gevoelens straks niet meer in dat hoopje binnen in hem zitten”. Zo knap hoe zo’n jong kind zo haarscherp kan verwoorden wat de scheiding van zijn ouders met hem doet! Ook wij hopen met heel ons hart dat de lotgenotencontacten hem de komende weken kunnen helpen om zich weer vrijer en fijner te voelen.

Deel dit bericht

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op via het contactformulier of mail naar info@zilverenmaan.org. Wil je liever bellen? Dat kan ook: 06-52452969.