Actueel

Zilveren Maan start met unieke, interactieve en praktische Masterclasses!

Vanaf eind mei a.s. start Stichting Zilveren Maan met unieke, interactieve en praktische Masterclasses. De meeste Masterclasses vinden ’s avonds plaats en een aantal overdag. Alle Masterclasses duren 2 uur en worden gegeven door Marielle van der Laan, verlies- en rouwexpert, en een of meer verlies- en rouwcoaches die onder meer ook de lotgenotengroepen met kinderen en jongeren draaien.

De Masterclasses starten in Castricum maar zullen in de loop van de tijd ook op andere plaatsen in Nederland gegeven worden. De thema’s van de Masterclasses variëren van “Het ondersteunen van kinderen of jongeren na het overlijden van een dierbare” tot “Verlies en verdriet bij jonge mantelzorgers”. Ook “Rituelen bij verlies en rouw” komen in een Masterclass aan de orde  en “Verlies en verdriet bij samengestelde gezinnen”. Een andere Masterclass gaat over hoe je zelf rouwt/kunt rouwen terwijl je kinderen ook rouwen.

Voor bedrijven, scholen en (kinderopvang) organisaties is er ook een aanbod in de vorm van een Masterclass “Hoe geef je ruimte aan verlies en rouw binnen het bedrijf/de organisatie” en een Masterclass “Zo ondersteun je anderen bij verlies en rouw”.

De inschrijving voor deelname aan 1 of meer Masterclasses is gestart. Bij deelname aan 2 of meer Masterclasses per jaar, krijgt u een korting van 10%. Kijk voor het actuele aanbod van alle Masterclasses en de inhoud, data en voorwaarden op de Agenda op de pagina Zilveren Maan Academie op de website: https://zilverenmaan.org/academie/

Processed with MOLDIV
Deel dit bericht

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op via het contactformulier of mail naar info@zilverenmaan.org. Wil je liever bellen? Dat kan ook: 06-52452969.