Actueel

Leuk nieuws! Nieuwe data “Verliestraining Stichting Zilveren Maan” en “Basistraining Aankomend Coach Stichting Zilveren Maan” nu bekend!

We hebben leuk nieuws! De data voor de trainingen “Verliestraining Stichting Zilveren Maan” en de “Basistraining Aankomend Coach Stichting Zilveren Maan” zijn vastgesteld voor het najaar.

Op 27 september a.s. starten we voor de 2ex, in samenwerking met Praktijk Zilveren Maan,  de 3-daagse “Verliestraining Stichting Zilveren Maan”, voor iedereen die meer wil weten over verlies in de breedste zin van het woord. Zo maken we een splitsing tussen rouw en verlies en gaan we dieper in op het duale rouwproces, verlies en verdriet, de rouwtaken, algemene kwaliteiten en valkuilen en zullen eveneens de hulpbronnen aan de orde komen. Er is tijdens de training voldoende mogelijkheid om theorie en achtergronden te koppelen aan de praktijk, en stil te staan bij hoe om te gaan met verlies en verdriet. Voor meer informatie over deze training, kun je een kijkje nemen op https://zilverenmaan.org/tweede-verliestraining-stichting-zilveren-maan-van-start-in-september-2019/

Stichting Zilveren Maan verzorgt verschillende lotgenotengroepen omdat in de praktijk elke keer weer blijkt hoeveel steun kinderen aan elkaar kunnen hebben. Door het delen van gevoelens, elkaar tips en advies te geven en er voor elkaar te zijn. Deelnemers van de training “Aankomend Coach” leren de verschillende lotgenotengroepen te begeleiden op basis van de Zilveren Maan methode.  Als de basistraining met goed gevolg is afgerond, ontvangt de deelnemer een certificaat. Daarna omvat het inwerkprogramma een stage op verschillende lotgenotengroepen. Voor meer informatie over deze training kun je kijken op https://zilverenmaan.org/leuk-nieuws-de-derde-basistraining-aankomend-coach-stichting-zilveren-maan-start-in-november-2019/

Voor beide trainingen geldt, meld je snel aan want vol = vol!

Deel dit bericht

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op via het contactformulier of mail naar info@zilverenmaan.org. Wil je liever bellen? Dat kan ook: 06-52452969.